Blog

AHAVA

Deeper than beautifulHet zit vanbinnen...

Je schoonheid zit dieper dan enkel wat er te zien is aan de buitenkant.

Je uitstraling wordt niet bepaald door één of andere trend binnen de beauty industrie. Ze evolueert en groeit met de jaren mee. Daarom streven ze er bij Ahava naar om jouw natuurlijke uitstraling te ondersteunen en te doen bloeien!

Eerlijke schoonheid, dat is hun belofte!


In 1988 richtte drie kibboetsen het huidverzorgingsmerk op uit liefde voor hun regio, de Dode Zee. Generaties lang bezochten mensen de streek rond de Dode Zee om hun huid een boost te geven en bezoekers namen zelfs Dode Zeemodder en -water naar huis.

Ze verzamelden de beste ingrediënten uit de Dode Zee en creëerden Osmoter™ , een unieke mix van mineralen en de kracht achter Ahava's volledig assortiment. 


De Dode Zee is de grootste bron van mineralen ter wereld en wordt niet zomaar “De bron van de eeuwige jeugd op aarde” genoemd.

Het is bewezen dat mineralen zorgen voor significante hydratatie en bescherming van de huidelasticiteit.  Mineralen hebben een groot potentieel effect op de controle in belangrijke processen zoals celvermenigvuldiging. 


AHAVA betekent niet enkel liefde voor de huid, maar ook voor de regio, het milieu en dieren:

  • Huidvriendelijke producten met de beste ingrediënten uit de natuur.
  • Een educatief programma:  kinderen wijzen op het belang van het behoud van en de ecologische gevaren waar de Dode Zee voor staat, gestart door AHAVA’s Vice  President.
  • Waste Water Return Process: dit proces biedt de mogelijkheid om gezuiverd water, na het gebruik in het ontwikkelingsproces, terug naar haar natuurlijke omgeving te brengen en zo het natuurlijke evenwicht van de Dode Zee te bewaren.
  • Alle verpakking zijn recycleerbaar!
  • Is niet getest op dieren!